hijink & zoannemieke hijink

hijink & zo 

in beweging & in verbinding  

Annemieke Hijink werkt als systemisch begeleider,  trainer systemische interventies, paardencoach &  mediator. Vanuit hijink & zo bouwt ze bruggen en richt zich op versterking van gezonde vermogens van mensen en van teams.

  • Leidende principes voor hijink & zo: in beweging &  in verbinding.  
  • Gericht op betrekkingen,  met oog voor het geheel en voor details.  
  • Systemisch werken met behulp van de natuurwetten ordening, binding, balans en bestemming bieden houvast, inspiratie, wijsheid en verdraagkracht.  

Dat deel ik graag met mensen en groepen  die inzicht willen krijgen in hun -autonome- proces, hun keuzemogelijkheden willen uitbreiden en het herstelvermogen versterken.  Vanuit hijink & zo ben ik  actief sinds 2001, zowel op eigen(wijze) houtje als samen met partners in professie.  Graag werk ik voor individuen, duo's,  teams, families, management en professionele intervisie- & leergroepen die een stap willen zetten. Telkens raakt en boeit het me als mensen met aandacht onderzoeken hoe het werkelijk zit.  Er komt lucht in een hardnekkig patroon, er vindt werkelijk ont-moeting plaats en er is met respect afscheid genomen van wat niet langer dienend is in het hier & nu.