hijink & zoannemieke hijink

intensive programma 

 • 26-29 mei 2021 in Nederland:  FLYER & PROGRAMMA In verband met onzekerheid over reismogelijkheden door de coronamaatregelen hebben we besloten de voorjaarsintensive in Nederland te houden op de fijne locatie in de Achterhoek.
 • 20-24 september (ov) 2021 in Frankrijk
 • HINK – STAP- SPRONG

Voor iedereen geldt dat er patronen in werk en leven sluipen. Patronen hebben een functie, ze ontstaan niet voor niets, komen voort uit goede intenties en zijn in oorsprong liefdevolle en loyale bewegingen. Bij dit HINK-STAP-SPRONG programma neem je de hardnekkigste patronen onder de loep, geeft ze lucht en versterkt en herstelt daarmee het oorspronkelijke vermogen dat uit beeld was geraakt.

Voorafgaand starten we met een intakegesprek en na de intensive ronden we deze ook af met een persoonlijk nagesprek.  In een kleine groep krijgt elke deelnemer, in vervolg op het individuele intakegesprek, een persoonlijke routeplanner door deze hink-stap-sprong naar de toekomst. Die omvat een afgestemde combinatie van individuele en gezamenlijke activiteiten, gebaseerd op de eigen-wijsheid van de deelnemers.  Tijdens het verblijf  werken we met tafelopstellingen, individuele begeleidingsgesprekken, diverse vormen van paardencoaching en systemische interventies. Op een gastvrije locatie in een informele sfeer maak je een eigen proces door, gevoed door professionele begeleiding en door de prachtige omgeving.

Deelnemers over de eerdere intensives:

 • De punten die zich bij herhaling voordeden in mijn leven én mijn reactie daarop zijn tijdens de intake zonder drama in een samenhangend en helder geheel geplaatst. Er ontstond een duidelijk zicht hoe radars in verschillende levensfasen en op verschillende platforms met elkaar draaiden en versterkten
 • Het was prettig om de dagen in een soort flow te zitten (.....). Die flow zette zich de eerste dagen na terugkomst voort. Heel fijn.
 • Van tevoren kon ik me niks voorstellen bij een hink-stap-sprong programma. Inhoudelijk zat het goed in elkaar en klopte het helemaal. Jullie bewaakten ook goed de voortgang en dynamiek.
 • Alles goed en evenwichtig op elkaar afgestemd. Voldoende ruimte voor eigen proces en toch heel ontspannen en open met andere deelnemers.
 • Lof aan het paard (...). Met een paard werken voor een dergelijke klus lijkt van te voren raar, maar de inzet van het paard én de spiegel van het paard -de sensitieve reactie van het paard op mij- mondde voor mij uit een een oplossingsrichting.

Jaarlijks vinden er 2 intensives plaats, in het voorjaar en najaar.

Data 2021:

Praktisch:

 • Kosten voor begeleiding: individuele intake, de begeleiding e n sessies tijdens de intensive, nagesprek na afloop & verslaglegging € 1.150,- voor particulier; excl. btw voor bedrijf/organisatie/zzp
 • Intakegesprek over je onderzoekswens en na afloop nagesprek over uitkomsten
 • Op beide locaties is het goed mogelijk ons te houden aan de RIVM-adviezen omtrent corona
 • Verblijf, catering & maaltijden op de locatie. Kostenindicatie: ca. € 365,-.
 •  FLYER & PROGRAMMA voorjaarsintensive 2021

Deelname intensive 'hink-stap-sprong': hardnekkige patronen opgelost

ik meld me aan als deelnemer voor 26-29 mei 2021 in Nederland/Achterhoek en ontvang de informatie
ik meld me aan als deelnemer voor 20-24 september 2021 in Frankrijk/Morvan en ontvang de informatie
neem svp contact met mij op voor meer informatie