hijink & zoannemieke hijink

paardencoaching

Inzicht via de kuddewetten.   

Bij teambegeleiding, leiderschapsvraagstukken, individuele coaching van levensvragen, lastige dilemma's of hardnekkige patronen biedt hijink & zo een systemisch consult met het paard. Een paard is onbevooroordeeld en geeft loepzuivere feedback, scant als het ware de congruentie van een situatie en werkt helend op wat er is verstoord. 

Tijdens een consult  met paarden, gaat een persoon of een team na een intakegesprek met de begeleider de paardenbak in met een onderzoeksvraag. Het vraagstuk wordt zichtbaar en voelbaar en de reacties van het paard geven hierbij inzicht.  Het proces speelt zich af tussen paard en mens(en).  De begeleider ondertitelt waar nodig reacties van het paard of stelt enkele vragen. Een paard werkt vanuit de kuddewetten altijd voor het geheel en richt zich op de gezonde aspecten van individu, relatie of groep. Het effect van een sessie met paardencoaching is terug te zien in de subtiele verschuivingen na afloop, in het dagelijkse leven of in het werk, die ruimte geven aan wat er nodig is en aan wat versterkt.

Een greep uit het aanbod:

Afspraken verlopen met inachtneming van de RIVM-richtlijnen m.b.t. aantal personen, hygiënemaatregelen, gezonde afstand, geen symptomen.

Achtergrondinformatie:

Locaties:

Ook in overleg op andere locaties mogelijk. Neem hierover contact op via het formulier.

INTERESSEFORMULIER PAARDENCOACHING

neem contact op
stuur de brochure toe
ik heb interesse voor: vul hier svp in