hijink & zoannemieke hijink

online team-up

Hoe zitten we erbij? Met deze team-up activiteiten investeert een team in de eigen kracht. Maak je keus.

Team-up 1: DE TEAMCHECK

Na een zorgvuldige inventarisatie onder de teamleden maak ik voor jullie een teamcheck op maat, met realistische input vanuit de groep. Deze teamcheck bestaat uit een gedeelte dat je zelf invult en een gezamenlijk deel als online quiz. Je kunt hiermee de teamsfeer proeven, de teamtemperatuur meten en even iets anders doen in de online meetings. Jullie krijgen een indruk van hoe je er als team bij zit, wat er goed gaat, wat er speelt en wat er mogelijk nodig is. Ik introduceer het in het team, maak en begeleid de check, verzamel de uitkomsten en we praten na.  

 Team-up 2: KUDDEKWALITEITEN IN HET TEAM.

Paarden weten alles van het leven in de groep. Ze kennen verschillende kwaliteiten om in te zetten, die de hele kudde dienen. Leidende krachten en drijvende krachten houden elkaar in evenwicht. In welke kuddekwaliteit herken jij jezelf en wat zie je collega's doen? Ben jij degene die de verbindingen verzorgt of ben je in eerste instantie de knopen-doorhakker? Door deze test komt er overzicht in de kudde en zie je wat er al is en waarvoor aandacht nodig is. Ik introduceer de kuddekwaliteiten, begeleid de test, verzamel de uitkomsten en presenteer ze in gezamenlijkheid. 

Paarden voelen de onderstroom en behoeften in het team goed aan: er kan -op gezonde afstand en in de frisse lucht- ook een live paardencoachingsessie plaatsvinden. 

 Team-up 3: TEAMLIED 

Muziek maken en zingen geeft energie. Met een eigen teamlied kun je de teamspirit voelen en weer voeden. Na de introductie houd ik een zorgvuldige inventarisatie onder de teamleden over gebeurtenissen, ‘typisch-wij’ verhalen en met persoonlijke aandacht. Op basis hiervan maak ik een uniek teamlied voor jullie en begeleid dit op de accordeon. Eerder maakte ik teamliederen voor de gebiedsadviseurs in Almere, Lister Het Binnenstebuiten, HR-adviseurs Almere, MO-team IJsselgroep.

 Team-up 4: TEAMOPSTELLING 

Zijn er dingen gebeurd die lastig waren voor het team of voor een aantal teamleden? Zijn er mensen vertrokken of is er nog iets af te ronden? Voel je dat er iets speelt, maar is er niet direct een vinger op te leggen? Na een kort intakegesprek doen we een online teamopstelling en onderzoeken we het vraagstuk, de verwarring, de gebeurtenis. Met systemische blik, in het gebied waar alles er mag zijn. Jullie kijken en voelen direct mee. Zo komt er helderheid, beweging en vernieuwde verbinding. Ik bereid het voor, begeleid de opstelling en we praten erover na.  

 Team-up 5: JE TEAMLIDMAATSCHAP UPDATEN

Misschien wil je iets onderzoeken over je eigen teamlidmaatschap en hierover in gesprek gaan? Of met een (of meer) collega(‘s) iets uitpraten? Iets dat is blijven sudderen, ook door alle online-communicatie? Ik bied hiervoor systemische coaching en onafhankelijke gespreksbegeleiding. 

Prijzen:

  • Team-up 1 t/m 4: € 595,- ex btw t/m 10 teamleden
  • Team-up 5:  begeleidingstarief € 150,- ex btw.

JA, ik heb interesse in een team-up activiteit: 

team-up 1 Teamquiz
team-up 2: Kuddekwaliteiten in het team
team-up 3: Teamlied
team-up 4: Teamopstelling
team-up 5: Je teamlidmaatschap updaten