hijink & zoannemieke hijink

activiteiten iuxta coaching

Workshop Zelf-gezondheid.

 8 oktober 2021:  Onderzoek met behulp van de paarden naar de onderstroom van ziekte & fysieke symptomen. In samenwerking met Leonique van Tol.   

   FLYER>

Symptomen en ziekte in het lichaam kunnen een verbinding hebben met iets dat verloren is gegaan, aandacht nodig heeft, niet verwerkt is.  Wat mankeert je: wat mist hier wellicht? Dit hoeft niet perse samen te hangen met het hier en nu. Door met de systemische blik te kijken komt hierover andere informatie beschikbaar. Het symptoom manifesteert zich in jou, op fysiek niveau. In fenomenologisch onderzoek met behulp van de energie in de kudde, brengt het je mogelijk bij een patroon dat niet meer dient en dan, voorbij daaraan, naar je (zelf)herstellende vermogens. Na de introductie is er ruimte voor eigen en gezamenlijke onderzoeken,  uitwisseling en rustige doorwerking.

  • Vrijdag 8 oktober 2021 van 9.30-12.30 uur: Locatie Het Binnenstebuiten in Groenekan
  • Kosten: € 150,- (particulier incl. btw, zzp & bedrijf exclusief btw) inclusief koffie/thee/sap/gezonde snack 
  • Maximaal 6 deelnemers ivm corona-maatregelen
  • Na aanmelding ontvang je een bevestiging en praktische informatie. Annuleren is mogelijk tot max. 48 uur (dit i.v.m. corona-maatregelen) voorafgaand aan de training of workshop. In overleg kun je een vervanger sturen.
ik meld me aan voor de workshop Zelf-gezondheid op 8 oktober 2021 in Groenekan
ik wil graag meer informatie over deze workshop
ik wil graag een individueel Zelf-gezondheid consult