hijink & zoannemieke hijink

interactieve zelfresonantie

Bij interactieve zelfresonantie doe je een innerlijk onderzoek over je verlangen, als het ware in gesprek met je zelf.  We kijken naar de beweging die zich voltrekt op het moment dat je een actueel verlangen formuleert dat speelt in je leven. Het is een consult waarvoor je op je eigen locatie, op een rustige plek, begeleid wordt om het onderzoek te doen. Je start vanuit het punt waar je op dat moment bent. 

Nodig: een goede internetverbinding, een telefoon of Ipad met camera of een bewegelijke camera aan je laptop of pc, papier en stift en wat ruimte op de grond om dingen neer te leggen. We werken met een via wachtwoord beveiligde zoom-sessie.

Deze methode is gebaseerd op de uitgangspunten van het werk van Franz Ruppert en verder ontwikkeld door Margriet Wentink (Interakt), waar ik deze begeleidingsvorm heb leren toepassen. Er is oog voor innerlijke delen in onszelf die zich laten horen in je hoofd door soms tegenstrijdige boodschappen of gevoelens die opkomen en die zich fysiek laten zien en voelen in je lichaam. Door een bepaalde beweeglijkheid of juist door blokkades, soms ook door symptomen of pijn. De informatie die aan het licht komt versterkt je zelfherstellend vermogen. 

In het begeleide onderzoek dat je doorloopt wordt onbewuste informatie bewust gemaakt en kun je op basis daarvan weer vervolgstappen zetten.  Je vindt meer over de werkwijze bij interactieve zelfresonantie in dit artikel

Kosten per consult: € 135,- (particulier), € 135,- (ZZP, ex btw), € 150,- (zakelijk, ex btw).

Hierbij meld ik mij aan voor een online consult Interactieve zelfresonantie. Neem contact met mij op voor de afspraak.