hijink & zoannemieke hijink

organisatie

Iedere organisatie is een systeem dat ordening en balans nodig heeft en waarmee mensen zich willen kunnen verbinden. Dit alles om de bestemming te bereiken die voor deze organisatie passend is. In elke organisatie spelen ook dynamieken en patronen die voelbaar storend zijn, maar soms lastig te duiden. Hardnekkige situaties die zich herhalen, symptomen van ziekteverzuim, opvallend gedrag,  conflicten of verminderde prestaties leiden vaak de weg naar een onderliggende verstoring. Systemische interventies kunnen effectief, waardenvrij en laagdrempelig een verandering in werking zetten. Het vereist aandacht en moed om lastige zaken onder ogen te willen zien, ook wat er pijnlijk is. Als er erkenning, aandacht en integratie mogelijk is, volgt onmiddellijk een vrije beweging en vernieuwde verbinding.

Met systemische interventies en opstellingen begeleidt hijink & zo  vragen van organisaties. Dat kan aan tafel, in een zaal, in de paardenbak of digitaal. Net wat passend is, altijd gericht op de gezonde versterking en het eigen weten van het systeem.

Annemieke Hijink is opgeleid als mediator, systemisch begeleider & paardencoach en volgde o.a. als specialisatie de Master Organisatieopstellingen aan het Bert Hellingerinstituut.

meer weten?